Planetarium @Carolina Mall

Planetarium vine la Carolina Mall! 🌌
Pasiunea pentru stele, constelații și misterul Universului se îmbină într-o experiență uluitoare oferită în colaborare cu Elisand Planetarium.
Sub cupola impresionantă, gonflabilă, cu un diametru de 8 metri, te așteptăm să fii părtaș la două spectacole full-dome care promit să îți ofere o experiență vizuală și cognitivă fără egal.
💫 Primul spectacol, „De pe Terra în Univers”, te invită într-o călătorie dinamică și colorată prin spațiu și timp. De la misterele constelațiilor, până la 14 miliarde de ani lumină distanță, acest spectacol este o odisee pentru spirit și minte.
🚀 Pentru cei mici avem pregătită proiecția „Patrula Zula – Cu picioarele pe Pământ”. Bazat pe serialul TV de mare succes, aventura îi va duce pe copii într-o călătorie palpitantă în trecutul preistoric al Pământului, alături de eroii lor favoriți.
📆 Te așteptăm să descoperi măreția Universului și aventurile Patrulei Zula, între 3-19 noiembrie.
📍 Carolina Mall, zona food court
🎫 Preț bilet: 30 lei/persoană
📲 Detalii și rezervări: 0745 262 143
⚠️ La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://carolinamall.ro/eveniment/nota-info-foto-video/
#CarolinaMall #DescoperăDiferența #ElisandPlanetarium #AventuraStelara #PatrulaZula 🪐🌠🔭

Program:

Email:

Telefon:

Localizare