REGULAMENT LOC DE JOACA

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care intră în spațiul de recreere special amenajat în parcul centrului comercial “CAROLINA MALL): copii, părinți, alti însoțitori majori ai copiilor, adolescenți. Prin intrarea în Spațiu acceptați toate prevederile prezentului Regulament, iar insoțitorii copiilor prin citirea și luarea la cunoștință a acestuia își asumă întreaga responsabilitate privind orice accidendare sau vătămare adusă prin utilizarea Spațiului.

 1. Prin intrarea în spațiul denumit “Loc de joacă”, acceptați sa vă conformați prezentului regulament iar responsabilitatea explicării regulilor copilului/ copiilor revine adultului care ii insoteste;
 2. Minorii trebuie însoțiți de un adult/părinte. Supravegherea de către adult este obligatorie pe toata durata şederii în spaţiul de joacă;
 3. Accesul în Spațiu este gratuit și este permis exclusiv în orele de funcționare ale centrului comercial, respectiv de luni – sambata orele 10.00 – 22.00.
 4. Structura de joacă se adresează copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 8 ani;
 5. Este permisa intrarea in spatiul de joaca a copiilor care au nevoie de supraveghere speciala (dizabilitati fizice, afectiuni psihice, comportament exuberant, ADHD) doar insotiti de un adult,
  acesta fiind direct responsabil de actiunile lor;
 6. Insotitorii adulti ai copiilor care intra la locul de joaca le poarta de grija in totalitate si isi asuma
  intreaga responsabilitate. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adultii insotitori;
 7. Insotitorilor adulti aflati sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor, cu afectiuni psihice manifeste sau care au un comportament violent le este interzis accesul la locul de joaca;
 8. Este interzis accesul cu mancare si bautura in locul de joaca;
 9. Este interzisa distrugerea jucariilor si a spatiului de joaca (inclusiv prin scuipat, murdarire, zgariere, rupere, smulgere, lovire). In situatia in care copil, parintele/adultul insotitor realizeaza acte de distrugerea, parintele/adultul insotitor isi va asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor;
 10. Nu este recomandat copiilor sa isi aduca propriile jucarii in spatiul de joaca; in situatia in care sunt introduse jucarii personale, nu raspundem pentru pierderea sau degradarea acestora;
 1. Este interzisa intrarea copiilor la locul de joaca cu contondente sau ascuțite, lanturi lungi in jurul
  gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti
  copii;
 2. Este interzisă bruscarea altor copii, precum și aruncarea cu pietre, resturi menajere, materiale plastice dure sau metalice, jucării.
 3. Este interzis orice comportament distructiv (batăi, injurii, etc) care duce la evacuarea persoanei (persoanelor) implicate, din incinta Spațiului.
 4. Utilizatorii Spațiului își asumă răspunderea pentru lucrurile personale și pentru obiectele de preț lăsate nesupreavegheate în incinta și vecinătatea Spațiului.
 5. Centrul Comercial nu este responsabil pentru accidente sau lovituri cauzate de nerespectarea regulilor de la locul de joaca;
 6. Utilizatorii Spațiului își asumă răspunderea pentru lucrurile personale și pentru obiectele de preț lăsate nesupreavegheate în incinta și vecinătatea Spațiului.
 7. Fumatul este interzis!
 8. Spatiul poate fi închis temporar, atunci când sunt anunțate alerte meteorologice sau ori de câte ori este nevoie, inclusiv în cazul nerespectării distanțării sociale.
 9. Este interzisă distrugerea obiectelor de mobilier (inclusiv prin rupere, zgâriere, smulgere, etc).
  Dacă totuși se produce distrugerea obiectelor de mobilier de către copil, părintele si/sau insoțitorul acestuia își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor
 10. Este permis accesul câinilor sau al pisicilor, doar ținuți în zgardă și lesă sau ham, proprietarii (cu
  excepția celor nevăzători și a persoanelor cu dizabilități, aflate în scaunul cu rotile) având obligația să colecteze excrementele animalului.
 11. Este interzis accesul cu câinii clasificați ca fiind periculoși, fără zgardă și botniță.
 12. Este interzisă vandalizarea prin zgâriere, scriere, vopsire, murdărire cu orice substanţă, demontare, mutare, rupere, distrugere a mobilierului, a panourilor informative sau publicitare, a gardului împrejmuitor, a mobilierului urban și a plantelor. Dacă totuși se produce distrugerea obiectelor mentionate mai sus, părintele si/sau insoțitorul copilului își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor.
 13. Este interzisă aruncarea in Spațiu de ambalaje, hârtii, sticle, țigări, semințe, precum și de orice alte deșeuri.
 14. Este interzisă utilizarea aparaturii audio, dacă prin aceasta se deranjează liniștea celorlalte persoane prezente în Spațiu.
 1. Poate fi restrictionat accesul copiilor care sufera de simptome de boli contagioase, incluzand raceli, viroze, etc. pentru a evita raspandirea de boli;
 2. Adultii vor asigura respectarea regulilor de igiena si distantare pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV2.
 3. Este interzisa folosirea echipamentelor in conditii climaterice nefavorabile: ploaie, vant puternic, ceata, gheata, ninsoare.
 4. Este interzisa supraaglomerarea echipamentelor de joaca, fapt ce ar putea cauza accidente.
 5. Administratorul centrului comercial si al Spațiului îsi rezerva dreptul de a interzice accesul în Spațiu a persoanelor care nu respectă Regulamentul.
 6. Administratorul centrului comercial si al Spațiului nu va răspunde în nici un fel de orice vătămare produsă prin utilizarea Spațiului și nerespectarea prezentului Regulament.
 7. In cazul unor accidente numărul de urgenta este 112.
  Respectand regulile de mai sus, atat copiii dvs. cat si ceilalti se vor juca in siguranta si vor petrece timpul la noi in mod placut, civilizat si distractiv.

Mulțumim pentru întelegere și vă dorim distracție plăcută!

Carolina Mall