dm

dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail, specializată în domeniul produselor pentru îngrijire și frumusețe, bebe și copii, nutriție, articole pentru îngrijirea casei, foto și animale oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente. Primele drogherii dm au fost deschise în Germania în anul 1973, urmând Austria în 1976.

În România, dm drogerie markt a fost înființată în anul 2007, an în care a deschis prima filială în Timişoara, unde se află sediul central și depozitul. Astăzi, dm are drogherii deschise în principalele orașe din România, peste 1500 angajați și este într-o continuă dezvoltare atât pentru clienți, cât și pentru angajații săi.

Gama variată de produse include până la 14.000 de articole din domeniile frumusețe, îngrijire, sănătate, bebe și copii, îngrijire casă.

Ne dorim ca fiecare vizită într-o drogherie dm trebuie să fie o adevărată plăcere! Zilnic, angajații noștri asigură umplerea rafturilor, oferă sfaturi competente și se îngrijesc de o atmosferă familiară în drogherie. La dm vă oferim servicii speciale pentru a vă simți cât mai bine, și pentru a găsi toate produsele necesare și dorite!

Program:

LUNI-DUMINICĂ: 10:00 – 22:00

Email:

Telefon:

Oferte curente